ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ОКИТЕКС ДОО
ОКИТЕКС ДОО
Слика за продавачот ОКИТЕКС ДОО
Адреса: Ул.50-та Дивизија 12
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030948258600
Матичен број:
Телефон: 0038923178332
Емаил: office@okitex.net
Веб адреса: http://www.okitex.net/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Окитекс е основана како семеен бизнис и продолжува и денес во оваа традиција. Повеќе од 30 години искуство на раководните директори во текстилната индустрија е одлучувачки фактор за успехот. Постојано се стремиме кон подобрување бидејќи нашето раководство редовно посетува обуки и саеми. Можеме да се наречеме хумана и пријателска компанија која ги цени своите вработени како најголем придонес во меѓународниот раст. Нашите клиенти особено ценат дека, врз основа на нашето знаење и искуство, секогаш избираме соодветни компании и ги поврзуваме со соодветните производствени капацитети. Ние сме достапни за вас, сигурен и искрен. Ние заедно ги решаваме проблемите и сакаме да споделуваме успеси.