ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 14.7.2020

 

 

ОПЕРАТОРИ

Потребни квалификации:

  • Основно познавање на компјутери,
  • Завршено средно образование,
  • Со или без работно искуство,
  • Познавање од областа на спортот е пожелно.

Личен профил:

  • Комуникативна и одговорна личност,
  • Тимска работа и професионален однос кон клиентите,
  • Самоиницијативност и посветеност на работа.

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
ЗЛАТНА КОПАЧКА - ЕДЕН ДОО
Наши Огласи (1)