ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 22.7.2020

Limak Hotel

 Отворени работни позиции:

 Оддел Рецепција

1. Рецепционер/ка
2. Лице за хотелски резервации
3. Момче за куфери

Позиции во Housekeeping

1. Супервизор
2. Собарки
3. Лице одговорно за мини бар
4. Хигиеничари

Оддел продажба и маркетинг

1. Координатор за продажба и маркетинг

СПА

1. Супервизор
2. Рецепционер
3. Хигиеничар
4. Масажер/ка

Ресторан

1. Менаџер на ресторан
2. Супервизор на ресторан
3. Супервизор за настани
4. Келнери/ки
5. Помошници келнери/ки
6. Шанкери

Кујна

1. Готвачи/ки
2. Помошници готвачи/ки
3. Слаткари

Оддел финансии

1. Референт за сметководствени работи

Други позиции

1. Лице за набавки
2. Магационер
3. Обезбедување со лиценца
4. Возач
5. Хаус мајстор, електричар, водоводџија
6. Машински инженер за одржување на хотелот
7.Техничко лице одговорно за опрема на настани
8. ИТ Менаџер

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
ЛИМАК ДОО Скопје