ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ОВАТИОН АДВЕРТИСИНГ ДОО
ОВАТИОН АДВЕРТИСИНГ ДОО

За нас

Mаркетинг Агенција основана 1998 година како дел од интернационалниот ланец ББДО.

Нудиме решенија од областа на маркетингот насочени кон промоцијата на услугите и производите на Клиентите. Нашиот креативниот пристап става уникатен печат на вашите маркетинг активности.

Затоа што
знаеме колку сте единствени!


Контакт

ОВАТИОН АДВЕРТИСИНГ ДОО
Мирослав Крлежа 56
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030998337764
Матичен број: 5207100
Телефон: 00389 2 3109 275
Мобилен:
Емаил: contact@ovation.mk
Веб адреса: www.ovation.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ОВАТИОН АДВЕРТИСИНГ ДОО