ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПАКОМ КОМПАНИ ДООЕЛ експорт-импорт Скопје
ПАКОМ КОМПАНИ ДООЕЛ експорт-импорт Скопје

За нас

Денес, во современиот свет на информатичката технологија и комуникациите кога веќе ништо не е така едноставно Паком Компани на своите потрошувачи и клиенти им нуди поедноставен пристап за реализација на нивните потреби.
Како резултат на долгогодишната успешна работа на менаџерскиот тим, денес на пазарот достапни се дел од светските познати информатички куќи со нивните производи (повеќе)
Паком Компани на македонскиот ИТ пазар е препознатлив како дистрибутер на повеќе познати куќи, но и како:

Авторизиран дистрибутер на Hewlett Packard за Македонија. (HP Logistic Service Partner & HP Channel Development Partner ).
AWDP (Authorized Warranty Delivery Partner) на Hewlett Packard за Македонија.


Контакт

ПАКОМ КОМПАНИ ДООЕЛ експорт-импорт Скопје
Јадранска Магистрала бр.12
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030992148501
Матичен број:
Телефон: +389 2 3202-800
Мобилен:
Емаил: sales@pakom.com.mk
Веб адреса:
http://www.pakom.com.mk/Default.aspx?tabid=1217
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ПАКОМ КОМПАНИ ДООЕЛ експорт-импорт Скопје