ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПАКОМАК ДОО
ПАКОМАК ДОО

За нас

Пакомак е непрофитна компанија, основана на 3.12.2010, чија дејност е управување со отпадот од пакување. Согласно со новиот Закон за управување со пакувањето и со отпадот од пакување, Пакомак од 10 јануари 2011 е првата компанија во Македонија што поседува дозвола за селекција и преработка на отпад од амбалажи.Целта на компанијата е да изгради долготрајна и цврста соработка со своите клиенти и со државата и согласно со европските регулативи - да го минимизира негативното влијание на амбалажниот отпад врз животната средина, да промовира одговорен однос на компаниите кон амбалажниот отпад, овозможувајќи со тоа поквалитетен живот за сите.

 

 


Контакт

ПАКОМАК ДОО
Бул.Партизански одреди,Порта Влае блок 4
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4057010510526
Матичен број: 6659845
Телефон: 0038922044567
Мобилен:
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ПАКОМАК ДОО