ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПАНТЕР ФАКС Олег ДООЕЛ експорт-импорт Скопје
ПАНТЕР ФАКС Олег ДООЕЛ експорт-импорт Скопје
Слика за продавачот ПАНТЕР ФАКС Олег ДООЕЛ експорт-импорт Скопје
Адреса: Ул. Живко Чинго 4
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030997137729
Матичен број:
Телефон: +389 2 3298 985
Емаил: astrapan@gmail.com
Веб адреса: http://panterfax.com/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
Дипломиран Фармацевт
Дипломиран Фармацевт
Рок - 30.9.2020
Конкурирајте
За нас

Фирмата Пантерфакс е основана во 1991 година кога во Скопје е почната работа со Продавница во Мавровка на техника и потоа со продажба на ТВ опрема за ТВ Станици. Продажбата е проширена на CCTV опрема, банкарска опрема и телефонски централи.

Од 2007 отворена е подружница ПАНТЕРФАРМ која работи со додатоци за исхрана и гранични лекови кои се во продажба во повеќе аптеки низ Македонија и во ланец на Дистрибуција на неколку веледрогерии. Има 9 вработени и една продавница.

Се наоѓаме во Дебар Маало до Скопски мерак, позади Градежен Факултет.

Во продажбата на Пантерфарм вклучена е и медицинска опрема која е интересен дел од продажбата, како Пациент монитори, Oxigen kонцентратори, ECG, прочистувачи на воздух и друго