ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПАРТИ СЕРВИС ЛЕО ДООЕЛ
ПАРТИ СЕРВИС ЛЕО ДООЕЛ

За нас

ЛЛ Кетеринг е компанија за индустриски и комерцијален кетеринг која успешно работи од 2005 година, брои 160 вработени и има четири кујни од кои две во Скопје, една во Кичево и една во Прилеп. Нашите кујни во рамки на индустрискиот кетеринг испорачуваат околу 5,000 оброци дневно за вработените на повеќе од 14 компании во Македонија. Додека пак кујната за комерцијалниот кетеринг е со капацитет да опслужи околу 2000 гости со храна, пијалак, опрема и персонал и има реализација од околу 700 настани годишно.

Запознај го работодавачот

Нашата услуга од пет ѕвезди не е на лист хартија заради подобра репутација, туку е реална и практично применлива затоа што според нашиот систем на вредности сите подеднакво заслужуваат високо ниво на услуга. Испораката на услуга од пет ѕвезди за нас е длабоко воспоставена корпоративна вредност. Токму во тоа се состои нашата конкурентна предност. Нашиот тим се раководи од вредноста дека услугата од пет ѕвезди не важи само за престижните и за хотелите со пет ѕвезди, туку за секој наш ценет клиент. И затоа сме секогаш ПОДГОТВЕНИ ЗА ВАС! А вие за вашите вработени, за вашите клиенти и за вашите пријатели. Затоа што кога за вашиот настан ќе го ангажирате нашиот кетеринг сервис ќе го оставите најдобриот впечаток кај гостите. Услугата од пет ѕвезди е силно воспоставен концепт и позади нашите оброци во рамки на индустрискиот кетеринг.

 

Контакт

ПАРТИ СЕРВИС ЛЕО ДООЕЛ
Ул.1519 бр.9
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030005535744
Матичен број:
Телефон: 038922459459
Мобилен:
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ПАРТИ СЕРВИС ЛЕО ДООЕЛ