ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПЦЦ ХИДРО ДООЕЛ
ПЦЦ ХИДРО ДООЕЛ
Слика за продавачот ПЦЦ ХИДРО ДООЕЛ
Адреса: Ул. Коста Шахов Стр.Бр 12/2
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030007005793
Матичен број: 6281370
Телефон: 0038923085088
Емаил: Saso.gligorov@pcc.eu
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Претставништвото на РСС во Македонија беше основано како друштво за трговија со електрична енергија во 2005, за подоцна, во октомври 2007 година да биде трансформирано во ПЦЦ ХИДРО ДООЕЛ Скопје.

Оттогаш, компанијата работи на подготовките и развојот на проекти за мали хидроцентрали низ целата држава.