ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПЕПЕЉУГОСКИ
ПЕПЕЉУГОСКИ
Слика за продавачот ПЕПЕЉУГОСКИ
Адреса:
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4080012533398
Матичен број: 6837816
Телефон: 0038923211004
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Формирана во 1999 година од Д-р Валентин Пепељугоски, адвокатската канцеларија за кратко време стана една од најпознатите во Република Македонија и во регионот. Од Јануари 2013, Адвокатската Канцеларија Пепељугоски се трансформираше во Адвокатско Друштво, при што како партнер е именуван и Александар Трајковски. Од Јули 2019 година за партнер е именувана и д-р Ана Пепељугоска Костовска.Адвокатското Друштво Пепељугоски е специјализирано за работење во областа на правото на интелектуална сопственост (авторско право и право на индустриска сопственост), нелојална конкуренција, телекомуникации и медиуми. Неизоставен дел од полето на работа се сите гранки на деловното право како: трговско право, корпоративно управување, договорно право, финансово право, царинско и даночно право, право за заштита на потрошувачите, банкарско право, итн. Во поново време како едни од нашите најценети клиенти се јавуваат познти компании од енергетскиот сектор во Република Македонија со што отворивме ново поле за работа на нашиот тим.