ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПФЦ ТРАДЕ
ПФЦ ТРАДЕ
Слика за продавачот ПФЦ ТРАДЕ
Адреса: Бул. Асном 36/4
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030992112337
Матичен број: 4352475
Телефон: 0038922774196
Емаил: info@pfctrade.mk
Веб адреса: http://www.pfctrade.mk
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

ПФЦ Траде од Скопје е основан 1992 година како приватно претпријатие. Дејност на претпријатието е трговија на големо со лекови, медицински помагала и хемикалии.ПФЦ Траде е застапник и дистрибутер на светски реномирани производители меѓу кои спаѓаат: Dr. Falk Pharma GmbHMedi-Globe GmbHSchülke & Mayr GmbHArcana, Yasoo Health и MIC.За производите кои ги дистрибуира на македонскиот пазар, ПФЦ Траде поседува соодветни сертификати за квалитет и здравствена исправност, како и решенија на производите за пуштање во промет од овластените македонски институции.