ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПИВАРА СКОПЈЕ АД
ПИВАРА СКОПЈЕ АД

За нас

Пивара Скопје АД е една од водечките компании во Македонија, заедничко вложување меѓу Кока-Кола ХБЦ и Хајнекен. Неговата успешна приказна започна во 1924 година и е резултат на огромна посветеност, енергија, знаење, искуство и тимска работа инвестирана од генерации професионалци.Нашиот широк опсег на успех е резултат на постојаната инвестиција направена со цел да им претставиме на нашите клиенти и потрошувачи со најдобар квалитет пијалоци и пиво со најдобар квалитет. Ние се гордееме што нашите брендови ги препознаваат брендовите со врвен квалитет, како на домашниот, така и на меѓународниот пазар. Ние сме насочени кон нашиот одржлив развој во наредните години.

Полна чаша е дигитална платформа на Пивара Скопје АД, креирана со цел да ги претстави сите свои успешни приказни, партнерства, трендови и иновации. Горди сме да го донесеме новиот начин на презентирање на сите наши новини и теми од интерес преку соработка со нашите соработници и партнери. Уживајте во чаша полна со информации, трендови, иновации, добри практики и некои корпоративни совети

Запознај го работодавачот

Ние сме лидер на пазарот за производство на безалкохолни пијалаци и пиво кој бележи постојан раст и одржлив развој.Ние постоиме за да ги задоволуваме потребите на нашите купувачи и потрошувачи. Како Пиварци, нашето дејствување и однесување се засноваат врз строги принципи. Постојано ја градиме нашата продажна организација, која пак придонесува за растот на компанијата, пазарот и секако, заедницата. Имаме јасна визија и цели на чие што постигнување сме посветени за доброто на сите.


Контакт

ПИВАРА СКОПЈЕ АД
Ул. 808 бр.12
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030995129290
Матичен број: 4053974
Телефон: 0038923105300
Мобилен:
Веб адреса: https://polnacasa.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ПИВАРА СКОПЈЕ АД