ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 11.8.2020

 

 

ДЕТОИЛ ДОО - КУМАНОВО
објавува оглас за следната работна позиција

ПРЕХРАНБЕН ТЕХНОЛОГ ЗА ХРАНА
Реон Куманово

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Високо образование/Технолошки факултет;
 • Солидно познавање на англиски јазик;
 • Користење на MS Office пакетот;
 • Иновативност, одговорност и иницијативност;
 • Организациски способности и тимска работа;
 • Желба за постојано учење, лично и професионално надоградување.

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Организира и координира производство согласно план на производство;
 • Контрола на целокупното производство, предлага мерки и решенија за подобрување на истото;
 • Учествува во имплементација на стандарди за безбедност на храна;
 • Следи и координира стандарди;
 • Контрола на производни процеси за квалитет;
 • Води документација;
 • Следи и имплементира законски и подзаконски акти;
 • Следи светски трендови во доменот на технологијата и технолошки решенија;
 • Развој на нови производи и развој и контрола на квалитет;
 • Задолжен/а за воспоставување, спроведување и контрола на стандардите согласно законската регулатива;
 • Задолжен/а за одржување на системот за безбедност на храна и управување со квалитет со цел да овозможи производство на здравствено исправни производи кои ги исполнуваат законските регулативи и барањата за квалитет, како и задоволувањата на барањата на потрошувачите;
 • Задолжен/а за управување со квалитетот со воспоставување и одржување на целокупната потребна документација;
 • Воспоставува комуникација со клиентите со цел подобрување на квалитетот на целокупното работење и техничките перформанси;
 • Ги контролира постапките при испорака на готов производ;
 • Контрола на работење на магацини и подружници за здрава храна;
 • Проверка и одобрување на спецификации на производи и етикетирање;
 • Следење на светски трендови во доменот на технологијата и технолошки решенија за производство.

Вработениот е со редовно работно време и секако му се платени сите придонеси.

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
ДЕТОИЛ ДОО