ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПРОКРЕДИТ БАНКА
ПРОКРЕДИТ БАНКА

За нас

ПроКредит е развојно ориентирана банка. Нудиме висококвалитетна услуга за мали и средни претпријатија, како и за физички лица кои  имаат можност да штедат и кои преферираат банкарска услуга преку електронски канали. Во нашето работење се придржуваме до неколку основни принципи: вреднуваме транспарентност во комуникацијата со нашите клиенти, не промовираме потрошувачки кредити, се стремиме со нашето работење да придонесеме за зачувување на животната средина и нудиме услуги кои се темелат на разбирање на ситуацијата на секој клиент и на добра финансиска анализа.

 


Контакт

ПРОКРЕДИТ БАНКА
Ул.Манапо 7
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4032015527270
Матичен број: 7008961
Телефон:
Мобилен: 0038970353894
Емаил: info@procreditbank.com.mk
Веб адреса: https://pcb.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ПРОКРЕДИТ БАНКА