ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 05.8.2020

Продажен асистент - ТетовоПроверете зошто НИЕ СМЕ ЕКИПА!

Спорт Висион  има потреба од професионални, комуникативни и креативни
луѓе кои сакаат да бидат дел од нашата Екипа. 
Со цел континуиран развој и унапредување на компанијата, објавуваме оглас за вработување на 

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ  - ТЕТОВО

Доколку сте:
 • Енергични
 • Комуникативни
 • Лојални
 • Амбициозни
 • Љубопитни
Услови:
 • ССС/ВСС
 • Со или без работно искуство 
 • Англиски јазик – мин А1 ниво
 • Познавање на MS пакетот
Нудиме:
 • Основна плата + бонуси
 • Тимска работа
 • Професионален напредок и развој
Работни задачи:
 • Услуга на потрошувачи во продажен салон
 • Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
 • Организација и средување на магацински простор
 • Одржување на хигиена во малопродажен објект

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
СПОРТ ВИСИОН ДООЕЛ