ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПРОМОВЕНС ДООЕЛ
ПРОМОВЕНС ДООЕЛ
Слика за продавачот ПРОМОВЕНС ДООЕЛ
Адреса: Ул. Методија Шаторов Шарло
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030005558817
Матичен број: 6016987
Телефон:
Емаил: sgolov@hotmail.com
Веб адреса: http://promovens.mk/index.html
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Од 2007 година, Промовенс секојдневно воведува нови елементи во работните подготовки на Македонија на англиски јазик. Во моментов, поголемиот дел од тимот на Прововен е ангажиран во споменатиот сектор - вкупно седум преведувачи (од албански и македонски на англиски), кои ја задоволуваат потребата за вести за повеќето амбасади, меѓународни организации и компании кои работат во или со Македонија.Во текот на нашата работа, заклучно со 2012 година, Прововенс се вклучи и во организирање настани, конференции, семинари, работилници и слично за нашите редовни клиенти и други заинтересирани страни. Во моментот, фирмата располага со неколку видови на опрема потребни за организирање настани.