ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПРОПОИНТ ДООЕЛ експорт-импорт
ПРОПОИНТ ДООЕЛ експорт-импорт

За нас

ПОЧЕТОЦИТЕ НА ПРОПОИНТ ДАТИРААТ ОД 1996 ГОДИНА. ВО МАЛ ГАРАЖЕН ПРОСТОР, СО ДВАЈЦА ВРАБОТЕНИ, НО ГОЛЕМ ЕНТУЗИЈАЗАМ И ВЕРБА ВО УСПЕХ. ДЕНЕС СЕ ФИРМА СО НАД 60 ВРАБОТЕНИ5200 М2 РАБОТЕН ПРОСТОР И НАД 500 КЛИЕНТИ


Контакт

ПРОПОИНТ ДООЕЛ експорт-импорт
Ул.1520 бр. 12 а
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030992133660
Матичен број: 4321936
Телефон: 0038923092675
Мобилен: 0038978266751
Емаил: info@propoint.com.mk
Веб адреса: http://www.propoint.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ПРОПОИНТ ДООЕЛ експорт-импорт