ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КВЕНБЕРГЕР ЛОГИСТИК МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
КВЕНБЕРГЕР ЛОГИСТИК МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

За нас

Quehenberger Logistics е Давател на услуги со целосна услуга и логистика и специјалист за холистички решенија во индустријата за индустриски и трговски компании со фокус на Централна и Источна Европа. Сопствена управувана компанија со средна големина со седиште во Стразвалхен кај Салцбург вработува 3.050 вработени на 85 локации во 20 земји. Корпоративната стратегија ориентирана кон квалитет на компанијата се фокусира на дигитализација и автоматизација. Квинбергер Логистика е компанија на ГРУПАТА АВГУСТИН QUEHENBERGER.


Контакт

КВЕНБЕРГЕР ЛОГИСТИК МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Брегалничка Бр.61
Град: Штип
Вработени:
Даночен број: MK4030996149286
Матичен број: 5108080
Телефон: 0038932223610
Мобилен:
Емаил: info.mk@quehenberger.com
Веб адреса: https://www.quehenberger.com/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на КВЕНБЕРГЕР ЛОГИСТИК МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ