ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 30.9.2020

РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВОРАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО

Одговорности и задачи:

 • Работи на производни линии за припрема и полнење на сокови.

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС.
  Со или без работно искуство.

Од кандидатот очекуваме:

 • Способност за работа во тим.
 • Самоиницијативност, исполнителност и чесност.
 • Организираност и одговорност.
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.
 • Ефективна вербална комуникација.

Ви нудиме:

 • Можност за напредување во работата.
 • Обезбеден оброк.
 • Работа во пријатна и позитивна атмосфера.

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
ВИВАКС доо

Во 2015 година стартува со работа новиот модерен објект од 50.000м² и инвестиција во асептична машина за полнење на сокови.
Дваесет годишен јубилеј од работењето во 2014 година, е обележан со комплетно редизајнирање линијата од 1 литар.
Во 2013 година на осумдесетото издание на меѓународниот саем за земјод