ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
РАДЕ КОНЧАР - ТЕП Д.О.О.Е.Л.
РАДЕ КОНЧАР - ТЕП Д.О.О.Е.Л.

За нас

Раде Кончар ТЕП е водечка компанија во металопреработувачката и електро-индустрија како во Македонија така и во останатите Балканските земји. Претставува дел од брендот "Раде Кончар" што егзистира 70 години.Од своето основање во 2006 година, ТЕП како дел од Раде Кончар-Сервис, континуирано се развива во насока на иновација на нови производи, иновации во процесот на производство, иновации во пристапот на работа и опслужување на пазарот со квалитетни производни решенија.

 

Запознај го работодавачот

Нашите технички оддели постојано работат на подобрување и усовршување на функционалноста, квалитетот и изгледот на нашите производи.
Успехот на нашите производни решенија се должи на посветеноста, професионалноста и страста на нашиот тим, постојано следење на барањата на пазарот и светските трендови, како и комбинирање на функционалноста и дизајнот на нашите решенија.
Веруваме дека постојаното инвестирање во истражување и развој е суштински дел од поддржување на иновативна и развојна економија, која помага во одржување на работни места со висока вредност и помага во привлекување на нови бизнис можности и талентиран кадар.


Контакт

РАДЕ КОНЧАР - ТЕП Д.О.О.Е.Л.
Ул.3. Македонска бригада 52
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030006588221
Матичен број: 6095968
Телефон: 0038922402481
Мобилен:
Емаил: info@koncar.com.mk
Веб адреса: http://koncar.com.mk/?lang=mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на РАДЕ КОНЧАР - ТЕП Д.О.О.Е.Л.