ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
РАДИУС АРХИТЕКТИ ДОО
РАДИУС АРХИТЕКТИ ДОО
Слика за продавачот РАДИУС АРХИТЕКТИ ДОО
Адреса: info@radius.mk
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4080012531999
Матичен број: 6824048
Телефон: 0038923105560
Емаил: info@radius.mk
Веб адреса: www.radius.mk
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

РАДИУС е студио за архитектура и дизајн со седиште во Скопје, Македонија, основано со наградуваните македонски архитекти Мартин Пановски,Александар Наумчески, Јана Гугуловска ,Душица Диновска.