ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 11.8.2020

 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС;
 • Поседување вештини на продажба
 • Пожелно, но не е неопходно претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;
 • Познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, Интернет пребарувачи;
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;
 • Способност за комуникација со купувачот
 • Способност за тимска работа

Одговорности и работни задачи:

 • Услужување на купувачите
 • Работа на каса
 • Прием на производи за продажба, изложување и грижа за состојбата на истите

Ние нудиме:

 • Работа во динамична средина со тим на професионалци
 • Работа во две смени, 40 часа неделно
 • Можност за континуирана надградба и развој во кариерaта
 • Обуки за напредок во кариерата

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
СЕТЕК Се од Техника ДОО