ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 10.8.2020


Еуротабак има потреба од Регионален продажен менаџер (м/ж) за северниот регион-Македонија

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата
 • Полно работно време- 40 часа
 • Работа на определено време
 • Пријатна работна атмосфера
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства

Потребни квалификации:

 • Високо образование, економија или друго
 • Возачка дозвола, Б категорија;
 • Посетувани семинари и курсеви за продажба, комуникациски вештини, преговарање, управување;
 • Најмалку 5 - 7 години работно искуство во продажба, од кои 3 години на раководна позиција;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

Работни задачи:

 • Планирање, спроведување и презентирање на продажните планови пред менаџерскиот тим.
 • Менаџирање буџети и планови за наплата.
 • Регрутирање и обучување соработници.
 • Планирање и креирање годишен план за работа, наплата и маркетинг поддршка во својот регион.
 • Создавање на нови можности за продажба и одржување на професионални односи со партнери.
 • Контрола на работењето на продажните центри и унапредување на нивните резултати.
 • Анализа на конкуренција и идентификување трендови што влијаат на продажните резултати.
 • Подготвување и доставување до претпоставениот анализи, извештаи и информации во врска со продажбата и работата на продажните центри во регионот.
 • Развивање и давање препораки за подобрувања на процедури, правилници, стандарди, спецификации, методи и процеси во својата област.
 • Управување и координирање на работата на сите вработени во продажните центри во неговиот регион.
 • Поставување цели и мотивирање на соработниците во тимот.
 • Грижа за функционалност на тимот и одржување високо ниво на продуктивност.
 • Изготвување извешати за сработеното.

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!