ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
РИКОМАК КОПИР-СЕРВИС ДООЕЛ
РИКОМАК КОПИР-СЕРВИС ДООЕЛ
Слика за продавачот РИКОМАК КОПИР-СЕРВИС ДООЕЛ
Адреса: бул.Партизански Одреди 34-а
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030003490050
Матичен број:
Телефон: 02 316 6612
Емаил:
Веб адреса:
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Rikomak Copier Service ги бележи своите скромни почетоци од 1991 година, како единствен снабдувач, увозник, и сервисен центар на Nashua фотокопири во Република Македонија. Со зголемената побарувачка на решенија за печатење и копирање, во комбинација со професионализам и стручност на сервисниот центар, компанијата доживеа раст, a притоа континуирано го одржа нивото на квалитет.

Ја задржавме нашата позиција на пазарот со нагласување на важноста на квалитетот за нашиот бизнис, на исто ниво како и нашите ценети клиенти. Во суштина, ние се стремиме да им обезбедиме производи и услуги кои ги задоволуваат и дури ги надминуваат нивните очекувања.

Посветени сме на континуирано усовршување и имаме воспоставено систем за управување со квалитет кој обезбедува рамка за мерење и подобрување на нашите перформанси.