ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
С и Т МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
С и Т МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

За нас

Со приближно 1.400 вработени и продажба од 351 милиони евра (2010), С & Т е водечки снабдувач на сеопфатна консалтинг, аутсорсинг, интеграција на системи и ИТ услуги во Централна и Источна Европа и Австрија.
Основната дејност на С & Т се фокусира на консалтинг, развој, имплементација и работење на ИТ решенија, процеси и системи. С & Т им служи на компаниите во текот на целиот ИТ вредносен ланец во областа на производството, трговијата, телекомуникациите, јавните услуги, финансиските услуги, како и енергетските и комуналните компании. S&T AG е со седиште во Виена и е котирана на Виенската берза од 2003 година.С & Т има околу 70 филијали во 17 земји. Овие гранки се управуваат и развиваат од локални раководни тимови и вработени кои го познаваат својот пазар исклучително добро, одржуваат блиски контакти со клиентите и спроведуваат и национални и меѓународни проекти на високо ниво на квалитет.


Контакт

С и Т МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Ул. Анкарска 31
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030994173880
Матичен број: 4807804
Телефон: 0038923065396
Мобилен:
Емаил: info@snt.com.mk
Веб адреса: www.snt.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на С и Т МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ