ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
САНПАП ДОО
САНПАП ДОО

За нас

Фирмата САНПАП ДОО Скопје во Македонија е основана во јануари 2014 год. и е застапник на реномираната турска компанија İpek Kağıt Eczacıbaşı. Компанија İpek Kağıt Eczacıbaşı е лидер на турскиот пазар и пошироко и претставува синоним за квалитет, иновација и производство на висококвалитетни производи од хартија.Компанијата е препознатлива по своите брендови Selpak, Solo, Silen и Servis, кои за домашна и комерцијална употреба .нудат широка, квалитетна и ценовно поволна палета на тоалетна хартија, хартија за бришење на раце, салфетки, хартиени марамчиња и сл.Меѓународното долгогодишно искуство, квалитетот, поволната цена, широкиот асортиман на производи, флексибилноста, ориентираноста кон купувачот, како и непосредната комуникација и брза реакција се основните начела на нашето работење.Создавањето на долгорочни партнерски односи со нашите клиенти, зголемување на задоволство од користењето на нашите производи и контиунирана грижа за клиентите, претставуваат наш стремеж во насока на реализација на нашите цели. 

Запознај го работодавачот

Нашиот тим претставува спој од млади, енергични и мотивирани индивидуалци и искусни професионалци, со интернационална и локална експертиза и долгогодишно работно искуство.Како компанија веруваме дека една од клучните формули за успех се вработените и дека посветеноста, лојалноста и продуктивноста се резултат од задоволни и мотивирани луѓе, спремни за одговорат на комплексните предизвици на динамичното секојдневие.Секојдневно се стремиме кон негување на тимскиот дух за работа и функционирање во хармонична и хомогена целина, мотивирајќи и охрабрувајќи ги вработените во нивниот професионален развој, нивна активна инволвираност во функционирањето на компанијата и креирање на услови за работа, кои ја зголемуваат нивната продуктивност и посветеност и го потикнуваат нивниот стремеж кон постојано подобрување на работните процеси, поквалитетна услуга, постигнување на врвни резултати и континурана грижа и задоволство на нашите клиенти.

 


Контакт

САНПАП ДОО
Bul. Kiro Gligorov 13
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4057014523916
Матичен број: 6925456
Телефон: 0038923116628
Мобилен: 0038978449 673
Емаил: info@sanpap.com
Веб адреса: http://www.sanpap.com/mk/Home/Index
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на САНПАП ДОО