ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ДЕ-ТА Дејан ДООЕЛ
ДЕ-ТА Дејан ДООЕЛ
Слика за продавачот ДЕ-ТА Дејан ДООЕЛ
Адреса: Ул.34 бр.32, Илинден, Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030999370099
Матичен број:
Телефон: 02/ 32 24 251
Емаил: info@sarafashion.mk
Веб адреса: https://sarafashion.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Друштвото Де-Та постои од 1999 година и е сопственик на ланецот продавници Sara Fashion. Компанијата Sara Fashion е семејна компанија за продажба на чорапи, хулахопки, долна облека, костими за капење, и модни додатоци. Основана пред 20 години, а која сеуште работи со истиот ентузијазам и љубов, со постојано вложување и едукација на своите кадри, како и постојано проширување на своето портфолио на производи. Денес може да се каже дека компанијата прерасна во една од најголемите македонски компании во својата област, со повеќе од 200 вработени, и се состои од над 60 продажни места во Македонија и Србија.

Исто така Де-Та располага со четири магацини за големопродажба, од кои два во Скопје и по еден во Битола и Белград од каде се врши достава на производите низ целата територија на Република Македонија и Република Србија.

Покрај сопствениот бренд, Де-Та е ексклузивен застапник на повеќе светски признати брендови и тоа: Penti, Nbb, Pompea, Donella, Apple, Milano.

Во 2007 година, Де-Та започна и со производство на памучни чорапи,формирајќи го брендот Red Star, кој моментално брои над педесет различни производи