ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
СБДМК ДОО Скопје
СБДМК ДОО Скопје
Слика за продавачот СБДМК ДОО Скопје
Адреса: ул. Благоја Стефковски бр. 7
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030997227493
Матичен број:
Телефон: +389 2 3109 760
Емаил: info@sbd.mk
Веб адреса: https://www.sbd.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

СБДМК е фирма која веќе 23 години успешно работи во Р.Македонија. Ние сме ексклузивни увозници, дистрибутери и сервисери на реномираните светски брендови Black&Decker, DeWALT и Stanley во Македонија. Во своите програми овие брендови нудат различни рачни и електрични алати, апарати наменети за професионална употреба , како и за домашна употреба и за широка потрошувачка. Дел од тие производи се: дупчалки, брусалки, циркулари, пили, електропневматски чекани, батериски машини, како и косилки, ножици за жива ограда, тримери и мали кујнски апарати за домаќинство, брави, катанци и друго.

Нормално за сите наши производи обезбедуваме и адекватен прибор од нашите реномирани брендови. Во склоп на нашата фирма функционира продажен салон, големотрговија и сервис за реномираните брендови, Black&Decker, DeWALT и Stanley, за кои што обезбедуваме гаранција со обезбедени оригинални резервни делови. Покрај тоа снабдуваме и дилерска мрежа од преку 60 продавници ширум Македонија.