ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
СЕАВУС ДООЕЛ
СЕАВУС ДООЕЛ
Слика за продавачот СЕАВУС ДООЕЛ
Адреса: Ул. 11 Октомври 33а
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4030999368094
Матичен број: 5323983
Телефон: 0038923097400
Емаил: sales@seavus.com
Веб адреса: www.seavus.com
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Seavus е компанија за развој на софтвер и консултантска компанија, која нуди успешни решенија за деловно работење низ целата компанија.Нашиот тим се состои од над 900 експерти за ИТ и нудиме најразлични производи и услуги, успешно достигнувајќи го европскиот и американскиот пазар од повеќе канцеларии во светот.
Нашето портфолио опфаќа, но не е ограничено на BSS / OSS, CRM, CEM, решенија за деловна интелигенција, АЛМ, вградено програмирање, деловни и потрошувачки производи, решенија за мобилни и игри, управувани услуги, како и сопствен развој, консултантски услуги и ресурси.Имаме над 3.500 клиенти, меѓу кои водечки светски телекомуникатори и производители на телефони, банкарски и финансиски институции, електронска потрошувачка, технологија, образование, влада, здравствени организации итн.