ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
СЕГ ХОЛДИНГ ДООЕЛ
СЕГ ХОЛДИНГ ДООЕЛ

За нас

Сег Холдинг е консултантска куќа која разви нов, флексибилен модел на консултантски услуги, преку комбинација од внатрешни и надворешни консултанти. Нашата работа се состои од мобилизација на фондови, стратешко планирање, обуки и консултации, како и истражување и анализи. СЕГ Холдинг работи со клиенти на кои им е потребна нашата поддршка и експертиза преку пристапот “направен по мерка”. Консултантите на СЕГ Холдинг работат деноноќно за да можат да ги исполнат потребите и барањата на нашите клиенти.СЕГ Холдинг е основана во 2014 година и до сега има преку 400 задоволни клиенти, генерирано за нив преку 14 милиони евра, едуцирано над 500 учесници на обуки и работилници. СЕГ Холдинг во просек развива над 50 проекти годишно, заедно со клиентите, кои исто така добиваат поддршка во спроведувањето на успешните проектиСЕГ Холдинг и консултантите се вклучуваат и во евалуација на ЕУ проектите, а од 2018 година активно работи со централната и локалната власт во изработка на стратегии и акциски планови. 

 

Запознај го работодавачот

Преку нашата консултантска експертиза и предлози, СЕГ Холдинг ќе може да создаде големо социјално влијание како и да направи позитивни промени. Дел од нашите клиенти постојано работат на проекти кои имаат големи позитивни промени врз секојдневието на луѓето. Ние исто така работиме и со владини и невладини организации се со цел да им помогнеме да ја подобрат вредноста на секој објект и институција.

 


Контакт

СЕГ ХОЛДИНГ ДООЕЛ
Бул. Св. Климент Охридски 56Б - 2/4
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4080014542610
Матичен број: 6935745
Телефон:
Мобилен: 0038970254390
Емаил: contact@seg-holding.com
Веб адреса: www.seg-holding.com
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на СЕГ ХОЛДИНГ ДООЕЛ