ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
СИНПЕКС ДОО
СИНПЕКС ДОО

За нас

СИНПЕКС е компанија во приватна сопственост, која егзистира од 1990 година со основна дејност застапување, продажба и сервисирање на гама на производи (механизација, машина и опрема) наменети за земјоделстството, шумарството, градежништвото како и за општа употреба. Дејноста на СИНПЕКС претставува семејна традиција долга повеќе од 40 години и на илјадници корисници им претставува знак за распознавање за опрема од овој вид.Она што не прави поразлични од конкуренцијата е нашата желба постојано да иновираме и да се надградуваме како компанија во целост. Учењето, несебичноста, подобрувањето, помагањето и стремежот за достигнување на совршенство се вредности длабоко втемелени во нашето секојдневно делување. За тоа сведочат и бројните сертификати, дипломи, благодарници, достигнувања со кои посебно се гордееме.

Запознај го работодавачот

Веќе 25 години нудиме целосен асортиман на опрема за секаква примена. Без разлика на условите во кои работите, обемот и видот на работата, нашата широка палета на машини и опрема ќе го претвори и најтешкиот работен ден во непроценливо искуство. Со повеќе од 30 различни брендови под еден покрив во нашите продавници во Битола, Скопје и дилерската мрежа ширум Македонија, се трудиме да сме се што поблиску до нашите клиенти и до нивните желби и потреби.Интересите и побарувањата на нашите клиенти се од голема важност за нашата компанија затоа се стремиме да им обезбедиме различни водови на машини, механизација и опрема со врвен квалитет од светски познати брендови.


Контакт

СИНПЕКС ДОО
Краварски пат б.б
Град: Битола
Вработени:
Даночен број: MK4002990108886
Матичен број: 4131398
Телефон: 0038947208500
Мобилен:
Емаил: sinpleks@t.mk
Веб адреса: www.sinpleks.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на СИНПЕКС ДОО