ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
СИСКОН ДООЕЛ
СИСКОН ДООЕЛ

За нас

СИСКОН - Скопје е инженерска компанија од областа на интегрираните системи за автоматизација и целосна автоматизација во електро - енергетските системи што се користат за контрола на процесите од областа на индустријата, електроцентралите, рударството итн.Ние нудиме и снабдуваме мултидисциплинарни инженерски проекти, консултации и реализација на системи за принципот „клуч на клуч“ во областа на контрола на процесите, градежни технологии, погонски технологии и енергија.На македонскиот пазар, СИСКОН, Скопје е исто така дистрибутер на странски компании, со што се овозможува проектите да се реализираат брзо, ефикасно и економично.


Контакт

СИСКОН ДООЕЛ
Ул.Ташкенска 4а
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030995188458
Матичен број: 4957067
Телефон: 0038923062423
Мобилен:
Веб адреса: www.siskon.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на СИСКОН ДООЕЛ