ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
СЛОГА ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ
СЛОГА ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ

За нас

Ситуирана во Кавадарци, Р.Македонија, компанијата Слога Пром ги втемели своите зачетоци во 1990 год. Слога Пром на пазарот вклучува широк спектар на замрзнати производи: пилешко, свинско, говедско, јунешко, морска риба и помфрит.Ефикасноста и навремена дистрибуција се едни од главните адути кои што ја карактеризираат нашата компанија и допринесуваат да се реализираат желбите и условите на нашите потрошувачи.Истовремено, со својата погонска единица за препакување на производите, нашата компанија стана препознатлива по квалитетот и новоизградениот бренд СЛОГА, во овој сектор.Таа ги следи најновите европски и светски трендови во декларирањето и означувањето на производите според НАССП стандардите.

Запознај го работодавачот

Растеме и се развиваме во чекор со новите трендови и остануваме верни на традицијата.Одговорност е да се обезбеди висок квалитет на производи, со цел градење и сочувување на довербата на купувачите.Живееме и работиме во склад со вредностите кои сме ги поставиле.Примарна цел е оддржување статус на почитувана, препознатлива и иновативна компанија. Нашата визија е нашата цел на постоење.


Контакт

СЛОГА ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ
Регионален пат Кавадарци-Росоман
Град: Кавадарци
Вработени:
Даночен број: MK4011007127665
Матичен број: 6206948
Телефон: 0038943550200
Мобилен:
Емаил: import@sloga.mk
Веб адреса: www.sloga.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на СЛОГА ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ