ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
СОЛАР СПЕКТАР АГ ДООЕЛ Скопје
СОЛАР СПЕКТАР АГ ДООЕЛ Скопје
Слика за продавачот СОЛАР СПЕКТАР АГ ДООЕЛ Скопје
Адреса: Пат за Марков Манастир бб
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4058011511433
Матичен број:
Телефон: +389 (0)2/2722 499
Емаил: goran@solarspektarag.com.mk
solarspektar@gmail.com
Веб адреса: http://solarspektarag.com.mk/mk/pocetna/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Солар Спектар АГ е брзо растечка компанија која е основана во 2011 година со единствена цел дејствување во областа на обновливи извори на енергија главно во изведба на решенија за фотонапонски соларни централи. Инженерскиот кадар во компанијата е комплетно обучен во Германија и ги поседува сите потребни сертификати за квалитетен инженеринг, набавка и изведба на фотонапонски соларни централи.

Изведба на електрични централи од обновливи извори на енергија;
Одржување на фотонапонски соларни централи;
Проектирање на трафостаници за централи од обновливи извори на енергија;
Заштеда на електрична енергија;
Мониторирање на фотонапонски соларни централи;
Софтвер за енергетски менаџмент;
Изработка на физибилити студии во софтверски пакет PV Sol Premium од Valentin GmbH;
Изведба и инсталација на соларни пумпни станици (потпони и површински) за наводнување на земјоделски земјишта во места без енергетски приклучок;
Изведба и инсталација на системи за греење на топла вода преку фотонапонски панели со паметни греачи;