ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Стопанска Банка АД Скопје Централа
Стопанска Банка АД Скопје Централа

За нас

Во модерното опкружување, кое е во постојан подем и движење, каде што личните потреби и очекувања се менуваат и каде што клиентите знаат повеќе, бараат повеќе и прават повеќе, Стопанска банка настојува да отвори нови можности преку понуда на финансиски производи и услуги што соодветствуваат на овие промени и што се лесно достапни со помош на современи дистрибутивни канали. 

Со понудата на широка палета иновативни производи и услуги целосно ориентирани кон потребите на клиентот, Стопанска банка се стреми да биде партнер од доверба за своите коминтенти поддржувајќи го нивниот растеж и задоволувајќи ги нивните потреби на лесен и ефикасен начин, со цел од ден во ден да им овозможи остварување на сопствениот потенцијал и максимални животни постигнувања. Истовремено, СБ е посветена на создавање економска вредност за своите акционери, како и позитивно опкружување што ги инспирира вработените на Банката.


Контакт

Стопанска Банка АД Скопје Централа
11 Октомври, 1000 Скопје Република Северна Македонија П.Ф. 582+389 (0)2 3295-295
Град: Скопје
Вработени: 1025
Даночен број: MK4030996116744
Матичен број:
Телефон: +389 23295295
Мобилен:
Веб адреса: https://www.stb.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на Стопанска Банка АД Скопје Централа

Мапа