ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
СИНЛАБ
СИНЛАБ

За нас

Приватна здравствена установа СИНЛАБ Скопје - Дијагностичка лабораторија со биохемиска и микробиолошка лабораторија, дел од Групацијата СИНЛАБ, Европски број 1 провајдер на лабораториски услуги, со седиште во Минхен, Германија.Основана е 2000 година како Приватна здравствена организација Адриалаб - Ординација по општа медицина и биохемиска лабораторија.Цели на компанијата се давање на лабораториски услуги од областа на хуманата медицина.

Запознај го работодавачот

ПЗУ СИНЛАБ се стреми кон креирање на пријатна и безбедна работна средина, во која стручен и компетентен тим од здравствени работници и соработници, со користење на најсофистицирана опрема од висока технологија, посветено ќе пружа високо квалитетна и иновативна медицинска лабораториска дијагностика за пациентите во Р. Македонија и пошироко.Нашите пациенти се центарот на нашата работа. Во сѐ што правиме, фокусирани сме да испорачаме најдобри можни услуги за нашите пациенти. Се стремиме да испорачаме најширока палета на услуги со врвен квалитет за потребите на современата медицинска дијагностика и да бидеме избран партнер за професионалците во здравствениот систем и пациентите во регионот.

 

 


Контакт

СИНЛАБ
Ул.Огњен Прица 1, лок.3,4,5
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4030000401537
Матичен број: 5477506
Телефон: 0038923107107
Мобилен:
Емаил: Ana.Nikolova@synlab.com
Веб адреса: www.synlab.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на СИНЛАБ