ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Т-ЦЕРТ СИСТЕМ ДООЕЛ
Т-ЦЕРТ СИСТЕМ ДООЕЛ

За нас

Т-ЦЕРТ СИСТЕМ ДООЕЛ Скопје има авторизирано и екслкузивно претставништво за TÜV NORD CERT која претставува една од најзначајните компании во светот во областа на сертификација на системи, сертификација на производи, техничка инспекција и надзор, информатичка технологија, прехрамбен сектор и низа други дејности.
TÜV NORD вработува повеќе од 15.000 вработени, а 2/3 од вработените се високо образовани експерти во различни области, со годишен приход од преку 1,5 милијарди EUR.TÜV NORD има присуство во повеќе од 80 земји од целиот свет, така што слободно можеме да кажеме дека Ви стоиме на располагање насекаде во светот каде што ќе Ве доведат Вашите деловни активности.

Запознај го работодавачот

Вработени и надворешни соработници се високообразовани експерти од различни подрачја, кои поседуваат суштинско знаење што претставува дополнителна вредност за нашите клиенти во постојано унапредување на квалитетот на работењето. Со нашите сертификати ќе бидете признати како компанија во која квалитетот на производите и услугите е на прво место.


Контакт

Т-ЦЕРТ СИСТЕМ ДООЕЛ
Ул.11 октомври 52А/5
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4032011511981
Матичен број: 6668399
Телефон: 0038923221603
Мобилен:
Емаил: office@tuv.mk
Веб адреса: www.tuv.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на Т-ЦЕРТ СИСТЕМ ДООЕЛ