Легендарното Фиќо– олдтајмер со електричен мотор веќе се вози на скопските улици. Овој легендарен автомобил, Застава 750 сега е во ново руво-современа еко кола со електричен мотор. Интересен модел за младите и емотивен за повозрасните граѓани. И што е најважно, од идеја до реализација се склопува овде, во Скопје. Тој е првиот македонски електричен автомобил.…

Read More