Алибаба ќе вреди 1,2 трилиони долари до 2025 година. Мултинационалниот технолошки гигант, Alibaba Grupa значително ја прошири својата деловна активност во 2020 година. Главно од растот на побарувачката за неговите услуги и онлајн пазарот поради мерките за ограничено движење. Аналогно на тоа Групацијата Алибаба се појави како еден од најголемите корпоративни победници во Кина во…

Read More