Започна Глобалната недела на парите 2021  на тема:„Грижи се за себе, грижи се за своите пари“ (Take care of yourself, take care of your money). Оваа недела од 22 до 28 март девта година по ред се одбележува Глобалната недела на парите. Како што соопштија од НБРМ организатори на одбележување на оваа недела се Координациското…

Read More