Деновиве, постхумно излезе од печат поетската книга „Песни на мојот живот“ од Зафир Хаџиманов. Книгата е избор од неговите најдобри песни, а е во издание на Издавачката куќа Македонија презент од Скопје. Во книгата, меѓу другите, се објавени песните: Како Вардар, Не се давај Скопје, Љуби ме и главата горе, Да си мерак песна, Од…

Read More