По „голем отказ“, флексибилните услови за работа-правило, смета професорот Ентони Клоц. Човекот кој предвиде дека ќе се случи „големо отпуштање“ ширум светот, а сега истакнува три тренда за кои верува дека ќе доминираат оваа година на релацијата меѓу компании- работници. Во интервју за Блумберг во мај минатата година, Клоц, психолог и професор на Универзитетот A&M…

Read More