Три златни медали и две специјални награди за вината на „Tikveš Châteaux&Domainеs“ на „Мундус Вини“, најголемиот и најпрестижен германски вински натпревар вината. Од трите златни медали за вината на „Tikveš Châteaux&Domainеs“ едно од нив освои и голем златен медал (Grand Gold). На ова пролетно издание на „Мундус Вини“ наградени беа црвеното „Terrasse à L’Ombre“ од…

Read More