180 години NBG и 21 успешна година на Стопанска банка АД Скопје. Националната банка на Грција (NBG) на 30-ти март годинава одбележа 180 години постоење. А, оваа година се означува и 21 година од стратегиската инвестиција на NBG во Стопанска банка АД Скопје, соопштија од банката. И покрај кризата оперативната добивка на НБГ се зголеми…

Read More