Вредноста на Нетфликс порасна за 85 милијарди долари за една година, а приходите се зголемија за 23 проценти во услови на пандемија. Нетфликс оствари раст на своите приходи и бројот на претплатници во последната година. И тоа  како последица на фактот што милиони граѓани останаа затворени во своите домови, а на кои им требаше дневна…

Read More