„Македонија2025“ објави повик за обука за развој на бизнис вештини на македонските претприемачи, во рамки на Лидер проектот. Обуката ќе се одржи од 10-ти до 21-ви мај, 2021 година, во виртуелен формат. Во соопштението до медиумите се вели дека оваа врвна обука се реализира во соработка со Ivey Business School – Western University (Канада), кои…

Read More