The Catalyst-нова менторска програма за зајакнување на стартапи во рана фаза. Бесплатна менторска програма развиена од Фонд за иновации и технолошки развој и PwC Северна Македонија ќе добијат  домашните стартапи кои се во рана фаза на развој, односно веќе имаат продукт (услуга), како и изработена понуда за пласирање на нивните продукти. Главната цел на менторската програма The…

Read More