„Астако“, роботски багер „со две раце“ – револуција во градежништвото, гордост на Јапонците. Таканаречениот „багер со две раце“ е оригинален изум на јапонската компанија „Hitachi“.  Роботот- багер се одликува со голема прецизност, ефикасност и брзина на работа. Невообичаен концепт, атрактивен изглед и за тешка машина, неверојатна прецизност на движење. Карактеристики, кои предизвикаа медиумско внимание и…

Read More