Регистар на „е-продавници“ за безбеден шопинг на купувачите. Асоцијацијата за „е-трговија“ ја лансираше платформата за онлајн регистар на електронски трговци. Со увид во оваа дата база на компании, граѓаните ќе можат лично да проверат пред да нарачаат – дали станува збор за регистрирана онлајн продавница. Профили на онлајн продавници Објавениот регистар опфаќа широк спектар на…

Read More