Макарски претприемач изградил станови за своите вработени. – „Не можам да се преправам дека не гледам дека моите работници имаат проблеми …Мислам дека и давањето е исто како примање. Барем во мојот живот се покажа добро и го правам тоа без никакво двоумење. Јас и помагам на локалната заедница колку што можам, “ вели за…

Read More